39.56 Euro € Accu Asus A41-X550A 44Wh New York

Published date: September 15, 2017
Views: 5
 • Location: New York, New York, New York, United States

Het nieuwe Notitieboekje van PC voor algemeen gebruik, de Accu Asus a41-x550a http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html wordt weergegeven op minder dan 600 euro in Windows 10 met een spaarstand Skylake Core i3-processor, een grote HDD capaciteit, een dedicated NVIDIA grafische kaart Maxwell of een USB 3.1 Type-C-aansluiting.

Zijn zilveren ontwerp met geborsteld metalen afwerking geeft het een elegante uitstraling.

De Accu Asus x93s http://www.kopenaccu.com/asus-x93s.html is een 15-inch-notebook PC voor algemeen gebruik.

Het biedt goede voordelen in dit gebied evenals multitasking niet ook geduwd door haar 6 GB van RAM en zijn Core i3-6006U spaarstand Skylake-processor die zijn beperkingen onder de CPU-intensieve software onthult.

Een dergelijke duo is goed voor kantoorautomatisering en Internet surfen. Het wordt ondersteund door de dedicated GeForce 920MX kaart grafiekverwerking beheren. Geplaatst op de entry-level, zal de 920MX niet verleiden de spelers omdat mee, je moet genoegen nemen met oude opus weinig gulzig in 3D-middelen. Maar natuurlijk kan je foto's en video's op deze laptop bekijken.

Goedkeuring door het scherm van klassieke specificaties en dus een 16/9e-indeling die zich goed voor het afspelen van video's met briljante verwerking leent verbetert de kleuren maar openbaart zich gevoelig voor de reflecties niet te vergeten een definitie van 1366 x 768.

Accu Asus A41-X550E http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html de kant van de verbinding, deze computer is goed uitgerust met zijn handige HDMI en VGA video-uitgangen te gemakkelijk aansluiten op een TV of monitor, bijvoorbeeld, de audio- en Ethernet-poorten, zijn Bluetooth 4.0 en WiFi modules om te communiceren en op afstand verbinding draadloos, de USB 3.1 Type-C en haar 2 x USB compatibel zowel USB 2.0 en USB 3.0, USB 3.0 garandeert snellere overdracht dan in USB2.0 indien u de stekker in een USB 3.0-apparaat. Schade echter dat de Ethernet de standaard snel en niet Gigabit is...

Wat betreft opslag, wordt het toevertrouwd aan een 1000 GB harde schijf die zal van belang zijn voor degenen die willen genieten van een belangrijke capaciteit.

Gebogen gaming monitoren zijn niet nieuw. Echter, de Accu Asus a32-k72 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k72.html divisie duwt de lat nog hoger en de nieuwste ASUS ROG Strix XG27VQ bij 144 Hz.

27 "full HD monitor is ideaal voor het spelen van online spelletjes, technologie, extreem lage Motion Blur en Adaptive-Sync (FreeSync) die belofte te elimineren visuele scheuren en bewegingsonscherpte.

Extreem lage Motion Blur motion blur en elimineert verkleuring in adaptieve Sync (FreeSync) biedt een zachtere en sneller spel inhoud. De reactiesnelheid is slechts 4 ms.

Genoemde 144 Hz vernieuwingsfrequentie mag het weergeven van de afbeelding zonder vertraging, wat een voordeel in FPS games en wedstrijden. Een interessante toevoeging is de geïntegreerde verlichting Aura waarmee douanehandtekening Accu Asus a32-n56 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n56.html project.

Om monitorstandaard drie, die bij uitstek voor het klassieke ROG-accessoire geschikt is. ASUS ROG Strix XG27VQ is ook uitgerust met een sneltoets die kan worden gebruikt als een ASUS GamePlus in.

http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k93.html Accu Asus a32-k93

Bijvoorbeeld, kunt u een timer bevindt zich in het linkerdeel van het scherm, waarmee spelers bijhouden van de verstreken tijd. Er is ook een teller huidige frames per seconde.

ASUS bevat ook een hulpprogramma DisplayWidget, waarmee spelers voor het configureren van de eigenschappen van de ASUS GameVisual, App Sync als de blauw licht filteren. De hierboven genoemde technologie kunt u de huidige instelling van het spel van de GameVisual van het genre bekijken. U kunt kiezen uit maximaal 7 weergavemodi: MOBA, RTS/RPG, FPS, sRGB, Racing, landschap en Cinema.

In termen van verbindingen, heeft ROG Strix XG27VQ 1 x DVI, 1 x HDMI, 1 x Link Dial-DisplayPort en 1 x Jack voor hoofdtelefoon. Het gewicht van de monitor is 7.9 kilogram. De prijs van de ASUS ROG Strix XG27VQ is ingesteld op 449 euro. Wat zeg je aan dit nieuwe parádnu?

http://www.guitarampmodeling.com/viewtopic.php?f=51&t=25147
http://www.my-fotl.de/index.php?forum-showposts-6822
http://www.promocodes.com.au/PromoCodes/accu-asus-a41-x550a

Youtube video

Share


Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Details about 9% Off buying credits for swtor at swtor2credits on Halloween
  Electronics - - October 17, 2018 Check with seller

  As we review safety protocols for our events going forward, we have made the difficult decision to cancel the Star Wars: The Old Republic community cantina event scheduled for October 4, 2018 in New York City. While we will miss interacting with you ...

 • Dell Studio Laptop Support
  Electronics - Pune (Maharashtra) - October 16, 2018 Free

  IndiaDell Support Dell Studio Laptop repair services they also offer services like updating software installation, removal of virus, removal and change of password, removal of spyware, recovering data and installation of OS.Dell Studio Laptop Support...

 • BAIC BiSu M3 Car audio radio update android GPS navigation camera
  Electronics - Pusiga (Upper East) - October 13, 2018 Free

  BAIC BiSu M3 Car audio radio update android GPS navigation camera Model Number: SUV-B9196A Compatible Vehicles:BAIC BiSu M3 2017- With 10.1inch HD 16:9 Multi-touch screen,1024*600 pixels,digital RGB Maintain all existing functionality,upgrade your ca...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)