242.00 Indian rupee ₹ Sähköpyörä on edelleen teineille hämmennystä aiheuttava liikenneväline Seaview

Published date: December 26, 2015
Views: 27532
  • Location: 44107, Seaview, Great Manchester, United KingdomKirjasin ylös vastauksia minua askarruttaneisiin kysymyksiin. Ovat erittäin tärkeää, että jokainen osat akusta moottoriin on nimittäin mitoitettu oikein. Kaksi sähköpyörää kiersi kesän ajan kokeilijalta toiselle. Ajattelin kokeiluun hakiessani, jotta voisin nujertaa mielitekoni sähköavusteisen pyörän hankinnasta, sillä toisin kävi. Sijaintinsa ansiosta se on nimittäin hyvin huomaamaton, sekä käyntiääni kuuluu erittäin vaimeana, että moottori onkin ajajan takana. Sähköpyörä onkin ympäristöystävällisempi ja edullisempi valinta kuin mopo ja ajamiseen riittää, kun osaa tavallisella pyörällä ajaa. Sähköpyörien osuus noussee noin 20 %:iin jokaisesta myydyistä polkupyöristä.

Polkeminen keventyi myös paljon. Sähköpyörien myyntimäärät on suomessa jääneet pienemmiksi kuin onkin odotettu, silloin Saksassa ei jälleen vastaavasti ollut ns. Lisäksi nopeusanturi pysäyttää moottorin, kun nopeus nousee 25 kilometriin tunnissa. Nyt jahka sellaisen saa sähkökäyttöisenä, oli pakko tarttua tilaisuuteen.

Käyttäjälähtöisyyttä enemmän kulkumuodon soveltuvuus valtaosalle arjen lyhyistä matkoista. Helposti poljettaessa sähköä kuluu vähemmän. Arvokkaammissa pyörissä sähkömooottorin tehoon vaikuttaa myös se, kuinka raskaasti sähköpyörää kullakin hetkellä poljetaan. Sähköpyörissä ovat yleensä 24 taikka 36 voltin akku sekä moottori. Käyttämisen päästä sähköpyörän voi kytkeä latautumaan, sekä 4-6 tunnin kuluttua virtaa riittää jälleen.

Eräiden moottoreiden teho ylittää käynnistyshetkellä 250 W, silloin laskee muutamassa sekunnissa 250 W:iin. Klikkaa tästä: http://www.after10.biz/ten/sahkopyora/ Pälkäneläinen yritys tää maahan monien valmistajien pyöriä ja myy myös itse kokoamiaan sähköpyöriä. Vauhti hurmaa helposti, sekä äkkiä tunnistaa paahtavansa speedillä ja korkeimmalla avustuksella iloisesti ohitellen, kuin ois siivet selässä.

Lataamisesta puheen ollen sähköpyöristä löytyy amerikkalainen BionX, missä on jarrutukseen liittyvä latausfunktion. Kestävyydestä saattaa mielestämme maksaakin hiukan isompi määrä. Lisäksi he painavat autoa vähemmän sekä kulkevat hiljempaa, eli onnettomuuden sattuessa vahingot ovatkin pienemmät. Kohdistuupa valintasi joihin tahansa niistä sarjoista, voit joka kerta markkinoiden ehdottomasti laadukkaimman muunnossarjan. Pyöräilijä saattaa säätää sähköpyörän pienestä kojelaudasta apumoottorin voimaa ja täydellä teholla akku tietenkin tyhjenee vauhdikkaammin.

Kaikki tuntui toimivan lukosta riippumattakin. Tavoitteena on löytää keinoja, joilla voidaan lisätä arkimatkojen kävelyä ja pyöräilyä. Ostajakohtainen subventio käsitettiin olevan Gentissä 250 euroa. Ajaminen onkin yksinkertaisesti hauskaa. Tämä on nimittäin naistenpyörä, sillä jalka ei nouse tangon yli. Heidän täytyy noudattaa lisävaatimuksia, kuten tyyppikatsastus, ja riittävät jarrut sekä peilit. Etuna on se, jotta moottorin irrottaminen ja huoltaminen onkin erittäin iisiä.

Share


Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

Comments

    Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)